Drijfverenanalyse toepassen tijdens of na je studie

Ben jij student en sta je voor een keuze voor een vervolgopleiding? Voel je diep van binnen dat de overwegingen “wat gaat de rest doen?” of ” wat willen mijn ouders” jou in de weg zitten? Samen kijken wij naar jouw drijfveren en onderzoeken welke richting bij jou past!

Een keuze maken welke écht bij jou past!

Een drijfverenanalyse kan je helpen een opleiding te kiezen welke goed aansluit op jouw kwaliteiten en waar jij je talenten verder kan ontwikkelen. De analyse is daarmee een mooie aanvulling op beroepskeuzetesten. Ik werk graag met Profile Dynamics, een methode om jouw drijfveren in 7 kleuren visueel te maken.

Bij Pure Colors begeleid ik jou bij het maken van je keuze. Hiervoor volgen wij 3 stappen:

Stap 1

Het invullen van een online vragenlijst. Er zijn geen goede of verkeerde antwoorden; de analyse meet niet hoe goed jij iets kunt, maar wat jou intrinsiek motiveert.

Stap 2

In een live of virtuele sessie leg ik jou de theorie achter Profile Dynamics uit en zoomen wij in op jouw drijfveren en mogelijke richtingen voor je studie.

Stap 3

Je krijgt een uitgebreid rapport mee naar huis welke je op je gemak door kan lezen. Mocht je daarna nog vragen hebben, plannen we een 2e sessie in.

Meer weten over één van de programma’s?