1 op 1 coaching

Het is belangrijk dat wij een klik hebben met elkaar, een gevoel van wederzijds vertrouwen. In een geheel vrijblijvende telefonisch intake (met of zonder beeldbellen) kunnen wij kennis met elkaar maken, waarna wij beiden aan kunnen geven of de match er is om een vervolgafspraak in te plannen. 

Voorafgaand aan de individuele coaching sessies, stuur ik je een online vragenlijst welke wij als basis gebruiken voor het analyseren van je intrinsieke motivatie, hierna volgt een verdiepingsgesprek en bespreken wij het vervolg.

Teamtrainingen

Bij het coachen van teams ontmoeten wij elkaar live. In het intakegesprek zullen we zaken bespreken als missie, visie en cultuur van de organisatie, wat het doel is van de teamsessie, wat de teamsessie minimaal op moet leveren en wat het maximale is wat je eruit wilt halen. Dit gesprek is er vooral om verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Zowel jij naar mij, als ik naar jou. Op basis hiervan kan ik een offerte opmaken en concept programma voorleggen.

Sparringpartner van HR

Is jouw organisatie er klaar voor om bij het werving & selectie proces intrinsieke motivatie te gaan meten? Dan kom ik graag live kennis maken met jullie. Aan de hand van de vacature kan ik een voorbeeld laten zien hoe de tool Function Profiler jullie organisatie en (potentiële) medewerkers verder kan helpen.

IEDER MENS IS UNIEK

Het is de combinatie van drijfveren die jouw persoonlijkheid tekent.

Verdiep jezelf in jouw eigen drijfveren en ervaar hoe je daarmee je werkgeluk kan optimaliseren.