Werken vanuit jouw kracht

Weet waar jij in uitblinkt en welke organisatie bij jou past? Waar ben je goed in én word je gelukkig van? Als jij je plek gevonden hebt, ga je met een lach op je gezicht naar je werk en voel jij een grotere betrokkenheid bij de organisatie.

Weerstand herkennen

Herken welke omgevingen negatieve gevoelens bij jou oproepen en begrijp waarom dit gebeurt. Hierdoor zal je merken dat waar jij weerstand voelt, jij de ruimte kan vinden om het vanuit een ander perspectief te bekijken en de weerstand minder wordt.

 Energiebalans voelen

Onderzoek wat jou energie geeft en wat energie kost. Je werk is een substantieel groot onderdeel van je leven, zorg dat je werk doet waar je gelukkig van wordt. Hiermee kan jij zorgen dat jouw batterij voller blijft gedurende de dag.

Wereldbeelden begrijpen

Leer door welke bril jij naar de wereld kijkt en op welke manier het verschilt van het beeld van de ander. Inzien dat wij allemaal vanuit een ander perspectief kijken, resulteert in meer begrip bij onenigheid of een conflict.

Samenwerking verbeteren

Herken kwaliteiten en valkuilen van de mensen met wie jij samenwerkt. Zorg dat er diversiteit in het team is, waardoor je elkaar kan aanvullen daar waar nodig is. Geef feedback en deel met elkaar jullie leermomenten.

Verbinding creëren

Leer jezelf beter kennen en durf te delen met anderen. Maak ruimte om samen te groeien. Hierdoor verbind jij je op een dieper niveau met de mensen om je heen, wat bijdraagt aan een ontspannen en gelukkigere jij!