Wat drijft jou diep van binnen?

Persoonlijke ontwikkeling is de manier waarop je aan je eigen vaardigheden werkt. Door je bewust te worden waar je hart sneller van gaat kloppen en aan de slag te gaan om dit te verbeteren, blijf je leren en ontwikkelen. Zo bereik je je gestelde doelen en werk je aan je zelfvertrouwen.

Door actief aan de slag te blijven met je eigen ontwikkeling leer je jezelf steeds beter kennen en je open te stellen voor anderen. Hierdoor verbind jij je op een dieper niveau met de mensen om je heen, wat bijdraagt aan een ontspannen en gelukkigere jij.

Drijfveren is voor iedereen

Of jij nu een medewerker bent die al jaren voor één werkgever werkt of juist een jobhopper bent; een leidinggevende van een team of een student die op het punt staat een vervolgstudie of beroep te kiezen: het onderzoeken van jouw intrinsieke motivatie en je energiebalans geeft jou inzichten in je vervolg carrière.

Bij Pure Colors begeleid ik jou in het proces van zelfreflectie aan de hand van 4 stappen. Ik werk graag met Profile Dynamics, een methode om jouw drijfveren zichtbaar te maken.

Stap 1

Het invullen van een online vragenlijst. Er zijn geen goede of verkeerde antwoorden; de analyse meet niet hoe goed jij iets kunt, maar wat jou intrinsiek motiveert.

Stap 2

In onze eerste sessie hebben wij het over jouw drijfveren en hoe jij je energiebalans ervaart. We bespreken welke persoonlijke groei jij wilt maken.

Stap 3

Je krijgt een uitgebreid rapport mee naar huis welke je op je gemak door kan lezen. Je gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkelingsdoel(en) en eerst te zetten stap(pen).

Stap 4

In ons tweede gesprek reflecteren wij op de afgelopen periode en zoomen in waar jij aandacht aan wilt geven en welke bijdrage ik als coach hierin kan leveren.

Meer weten over één van de programma’s?