Stil staan bij jouw kwaliteiten, en de vraag waar jij écht gelukkig van wordt.

Inzoomen waar jij de meeste energie van krijgt en waar jij het verliest. Maar ook in welke omgeving jij goed tot je recht komt.

Vaak worden wij geleefd door de waan van de dag en gunnen we onszelf niet de tijd om over deze vraagstukken na te denken. Terwijl het zoveel op kan leveren, voor jou als individu of voor het team waar jij onderdeel van bent of wordt. Aan het einde van de dag een volle batterij hebben, is een mooie graadmeter van jouw werkgeluk.

Samen met jou besteed ik aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Waarbij je inzichten krijgt wat jou drijft, maar ook ziet wat een collega kan motiveren. De werkvorm die ik gebruik is een persoonlijke coachingssessie of training met je gehele team. Ga mee op ontdekkingsreis in de wereld van intrinsieke motivatie.

INTRINSIEKE MOTIVATIE: HÉT ANTWOORD OP JOUW WERKGELUK!

Als jij intrinsiek gemotiveerd bent, handel jij omdat je het graag wilt, niet omdat het moet.

Je doet werk waarin je uitblinkt en waar jij met een grote glimlach op je gezicht over praat. Als je dat doet binnen een organisatie welke bij jou past, dan voel je een grote betrokkenheid. Je werkgeluk wordt gedreven door jouw passie.