“Waar word ik nu écht gelukkig van?” vroeg ik mijzelf af. Een jonge ambitieuze vrouw, dertiger, een leuke man, een prachtige dochter, een titel achter mijn naam, altijd mijzelf ontwikkelen in studies en mijn werk. Streven naar het ultieme einddoel: tekenbevoegd accountant. En toen kwam het moment dat ik alles had, maar mij toch niet gelukkig voelde en ik mijzelf meer dan eens afvroeg: “is dit het nou?”.

Het gaat om de juiste balans

Samen met een coach ben ik mijn intrinsieke motivatie gaan onderzoeken. Ik kwam tot de conclusie dat ik heel goed in mijn werk ben, maar er onvoldoende energie uithaalde voor mijzelf. Dat mijn verbindende kracht nóg beter tot zijn recht kon komen en ik mij daardoor energieker zou gaan voelen. Een carrièreswitch werd gemaakt en tot op de dag van vandaag daag ik mijzelf uit om mijn balans te houden.

Mijn drijfveren?

De begrippen groei & ontwikkeling horen bij mij, waarbij een ieder in zijn waarde wordt gelaten. Zowel bij één op één coaching als bij het trainen van teams zoek ik de verdieping op. Het samen laten komen van authentieke individuen en zien welke synergie het kan brengen. Inzichten met elkaar delen, daar begint voor mij de magie!

Meer van mij weten?